Cykelkældrene

Vi har 5 aflåste cykelkældre, hvor du kan have din cykel eller barnevogn parkeret. Ikke aktive-cykler henviser vi til langtidsparkeringen på Dalgas Boulevard.

  1. Cykelkældrene_oversigtenINDGANG FRA STÆGERS ALLÉ – ned ad trappen mellem butik Notre og haven tættest på Peter Bangs Vej.
  2. INDGANG FRA STÆGERS ALLÉ – ned ad trappen til venstre for porten udefra gaden.
  3. INDGANG FRA HATTENSENS ALLÉ 2 – ned ad trappen til højre for opgangsdøren.
  4. INDGANG FRA HATTENSENS ALLÉ 4 – ned ad trappen til højre for opgangsdøren.
  5. INDGANG FRA DALGAS BOULEVARD – ned ad trappen bag stakittet mellem nr. 68 og 70.

Cykelkældrene_indgange

FORVENTNINGER TIL BRUG AF CYKELKÆLDRENE:

Cykelkældrene kan benyttes for beboerne til henstilling af egne cykler, barne- og klapvogne (ikke legereskaber!), som er i funktionsdygtig stand. Egen gadedørsnøgle passer til alle cykelkældrene.

IKKE-AKTIVE CYKLER
Cykler o.a., der ikke er i brug / ikke er i funktionsdygtig stand, men som ikke umiddelbart ønskes kasseret, kan henstilles i den inderste del af cykelkælderen mellem Dalgas Boulevard 68-70, der netop er reserveret til “langtidsparkering”.

CYKELRYDNING
Selv med 5 cykelkældre er pladsen til cykler o.a. i disse kældre begrænset. Derfor foretages der med mellemrum “cykelrydning”, hvor cykler o.a. uden ejermand kasseres. Der bliver altid omdelt information til postkasserne om en rydning og nærmere om, hvordan man skal forholde sig i den forbindelse.

BØRNS LEGEREDSKABER
Legeredskaber henvises til eget pulterrum eller eventuelt den fælles udvendige opbevaringskælder til legeredskaber, som der er adgang til fra den udvendige trappe i gården ved Dalgas Boulevard 70.

Cykelkældrene_cyklerne