TV og internet

INFORMATION OM TV:
Der er kabel-tv fra YouSee ført frem til alle tv-stik i alle lejligheder. Det er frivilligt, om du ønsker at benytte YouSee, som du selv skal tage kontakt til dem for at lave en aftale om levering af TV.

Klik her for at se hvad YouSee kan tilbyde dig

INFORMATION OM INTERNET:
Der blev i 2003 etableret fibernet i ejendommen med fremføring af forbindelse til alle lejligheder og erhvervslejemål. Netværket blev betalt af boligfonden med krav om, at det enkelte lejemåls andel af den samlede kablingsudgift betales, inden man får mulighed for at benytte fibernetværket. For at afklare, om der eventuelt tidligere er blevet betalt for det aktuelle lejemåls andel af kablingsudgiften, er det derfor nødvendigt, at beboerne kontakter PrivatBo for nærmere information.

Kablingsafgiften kan i øvrigt betales kontant kr. 2.846,25 eller afdrages over 36 måneder (3 år) med kr. 86,53 pr. måned, som inkl. renter i alt bliver til kr. 3.115,25 over perioden.

Der er mulighed for at få internetadgang fra to forskellige firmaer, DanskNet og Waoo!, som er udvalgt til at have leveringsmulighed i ejendommens fibernetværk. Det vil være en rigtig god idé at spørge ejendomsmesteren til råds, inden du træffer dit valg af leverandør og hastighed, da han ved en del om, hvad der er behov for i forhold til dit forventede brug.

Klik her for at se hvad DanskNet kan tilbyde dig
Klik her for at se hvad Waoo! kan tilbyde dig